چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به ائتلاف سعودی: آماده نبرد هستیم

هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به ائتلاف سعودی: آماده نبرد هستیم وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن در پیامی شدیداللحن به ائتلاف سعودی تأکید کرد که اگر آن‌ها به دنبال جنگ باشند نیرو‌های یمنی نیز آماده نبرد هستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 29
کد خبر: ۱۹۱۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرتیپ «محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن از نیرو‌های این کشور مستقر در محور تعز بازدید کرد.

بیش از یک سال است که در کشور یمن آتش‌بس برقرار است. عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

ائتلاف سعودی هنوز تمام شروط دولت نجات ملی یمن را محقق نکرده، از این‌رو آتش‌بس با وساطت سازمان ملل و عمان به صورت موقت در یمن تمدید می‌شود.

العاطفی تأکید کرد: «هر گونه راهپیمایی، رژه نظامی یا رزمایش تنها مصرف رسانه‌ای ندارد بلکه ما مبارزانی حرفه‌ای تربیت می‌کنیم که قادرند هر گونه مأموریت رزمی را در دشوارترین شرایط انجام دهند».

وی خطاب به ائتلاف سعودی گفت: «اگر آن‌ها به دنبال صلح باشند، این‌ها (نیرو‌های یمن) نیز اهل صلح هستند، اما اگر ائتلاف به دنبال تشدید حملات باشد در آن صورت خواهد دانست که این نیرو‌ها (در میدان نبرد) بهتر از آن‌ها هستند».

وی تصریح کرد: «ما برای آزادسازی یمن و مقابله با تجاوزگران و کسانی که اراضی یمن را اشغال کرده‌اند، خواه اماراتی‌ها، سعودی‌ها یا کسانی که پشت سر آن‌ها هستند و یا در کنار آن‌ها می‌جنگند، آماده می‌شویم».

وی افزود: «ما هرگز از آزادسازی یمن دست برنمی‌داریم و هرگز حضور هیچ مهاجمی را در سرزمین یمن نمی‌پذیریم».

بنابر گزارش وبگاه «المسیرة»، وزیر دفاع یمن همچنین گفت: «ائتلاف متجاوز یا در برابر مردم صلح را بر اساس شروطی که رهبران انقلابی و شورای عالی سیاسی یمن تعیین کرده‌اند، اعلام می‌کند یا اینکه در میدان نبرد با آن‌ها خواهیم بود».

وی همچنین گفت که ادامه وضعیت کنونی قابل قبول نیست چرا که این وضعیت تنها به نفع دشمنان است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار